پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود شهادت یک بسیجی در عملیات تروریستی در ایرانشهر سردار کارگر: در برابر جنگ ترکیبی دشمن، تهاجم ترکیبی خواهیم داشت جلسه فوق‌العاده دولت به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور سردار دلیری: تروریست‌های اسرائیلی ‌منتظر پاسخ محکم نیروهای مسلح ایران باشند‌ مخبر: اگر اقتدار ملی کشور حفظ شود دشمن به فکر جنگ نمی‌افتد سرلشکر موسوی: ایران به دنیا ثابت کرده که هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده است پزشکیان: هیچ مانعی برای همکاری‌های تهران-مسکو وجود ندارد اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی

سالک: وزارت نفت باید بر اساس سیاست اقتصاد مقاومتی عمل کند

سالک افزود: عمل به اقتصاد مقاومتی از سوی وزارت نفت مصوبه قانونی و هم اینکه به این دلیل که بخش‌های درآمدی کشور محسوب می‌شود نمی‌توانیم خام فروشی کرده و نفت را به شیوه فعلی بفروشیم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۲ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 03
کد خبر: ۱۲۷۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ نماینده اصفهان در مجلس گفت: خودباختگی که در حال حاضر در وزارت نفت وجود دارد معضل اساسی است و باید مسئولین این وزارتخانه بدانند این طور نیست که درب‌های صادرات نفت بسته باشد.



حجت‌الاسلام احمد سالک نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی درباره اظهار نظر یکی از اطرافیان زنگنه وزیر نفت مبنی بر اینکه استیضاح زنگنه از خارج از مجلس مدیریت می‌شود، گفت: وزارت نفت باید بر اساس سیاست اقتصاد مقاومتی عمل کند.

 

وی افزود: عمل به اقتصاد مقاومتی از سوی وزارت نفت مصوبه قانونی و هم اینکه به این دلیل که بخش‌های درآمدی کشور محسوب می‌شود نمی‌توانیم خام فروشی کرده و نفت را به شیوه فعلی بفروشیم.

 

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در دنیا خام فروشی نفت به صورتی که ما آن را دنبال می‌کنیم وجود ندارد و باید تلاش کنیم با اقدامات مختلف آن را تبدیل به فرآورده کرده و آن را با استفاده از فرآورده‌های مختلف صادر کنیم.

 

سالک گفت: وقتی وزارت نفت از اصل موضوع اقتصاد مقاومتی عقب نشینی کرده و آن را اجرایی نمی‌کند اتهاماتی به آنها مطرح می‌شود.

 

وی افزود: مدیرانی که در حال حاضر در وزارت نفت تلاش می‌کنند باید دقت کرده و سرمایه‌های وسیع کشور حفظ شود چرا که این سرمایه از آن نسل حاضر و نسل آینده است.

 

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: در سال رونق تولید باید تلاش ویژه‌ای کرد که نقش اساسی در صنعت نفت در اختیار شرکت‌های ایرانی و تولید کنندگان کشورمان باشد.

 

سالک افزود: آمریکایی‌ها اعلام کردند که صادرات نفت ایران را به صفر می‌رسانند ولی ما با بررسی‌های انجام شده متوجه شدیم که با ظرفیت‌های بسیار متنوعی که داریم می‌توانیم نفت را با روش‌های مختلف صادر کنیم و فوق تصور آمریکایی‌ها توانایی دور زدن تحریم‌ها وجود دارد.

 

وی تصریح کرد: خودباختگی که در وزارت نفت در حال حاضر وجود دارد معضل اساسی است و باید مسئولین این وزارت دقت کنند و بدانند این طور نیست که درب‌های صادرات نفت بسته باشد.

 

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: شرایط کشور آنگونه نیست که آمریکایی‌ها بخواهند هر غلطی علیه کشورمان انجام دهند در حالی که ما می‌توانیم با استفاده از طرح‌ها و روش‌های مختلف و با دور زدن تحریم‌ها، نفت خود را صادر کنیم.

 

سالک افزود: می‌دانیم و خبر داریم که روش‌های مختلفی برای صادرات نفت و دور زدن تحریم‌ها در نظر گرفته شده که بخش کوچکی از آنها اجرایی شده است.

 

وی گفت: باید آرایش جنگی کشور در برابر تحریم‌های ظالمانه آمریکا بسیار قدرتمندانه‌تر از شرایط فعلی باشد.

 

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد:‌اینکه آمریکایی‌ها در چند روز گذشته عقب‌نشینی کرده و به برخی کشورها مجوز واردات نفت از ایران را داده‌اند نشاندهنده ضعف سیاست‌های حاکم بر آمریکاست و اگر جمهوری اسلامی با استفاده از سیاست های بومی و قدرتمندانه خود پیش برود گرفتاری نخواهیم داشت.

 

به گزارش خبرگزاری فارس، مخاطبان گرامی با ثبت سوژه‌ای در بخش «فارس من» با عنوان «زنگنه اهتمام لازم را برای عبور ایران از تحریم‌های ظالمانه ندارد» خواستار پیگیری این موضوع شدند.

ارسال نظر
آخرین اخبار